App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Jahanbakhsh: “Hij was één van de redenen waarom ik graag naar Feyenoord wilde komen”

Jahanbakhsh: “Hij was één van de redenen waarom ik graag naar Feyenoord wilde komen”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

In Hand in Hand magazine vertelt Alireza Jahanbakhsh waarom hij graag naar Feyenoord wilde komen. Hoewel de buitenspeler niet altijd kan rekenen op een basisplaats, blijft hij altijd positief.

Slot is de reden geweest om naar Feyenoord te komen. “Hij was één van de redenen waarom ik graag naar Feyenoord wilde komen. Ik kende hem nog van mijn tijd bij AZ, toen hij assistent-trainer was. Ik ben nu zestien jaar actief als professionele voetballer, maar een trainer zoals Arne ben ik nog nergens tegengekoen. Hij is niet alleen een geweldig persoon, maar heeft ook een unieke kijk op voetbal die hij op zijn spelers kan overdragen. De spelers, supporters en de media; iedereen ziet de stempel van deze trainer op de club.”

Toch is hij ook kritisch op zichzelf. “De verwachtingen van de supporters waren natuurlijk hoog, met dat sterkte seizoen van AZ nog in gedachten. En ik ben niet tevreden over mijn performance dat eerste seizoen. Omdat ik bij Brighton weinig speelde, had ik wat vertrouwen verloren. Daarmee worstelde ik, waardoor ik niet mijn niveau haalde. Het duurde even voordat ik mijn spel had hervonden en me weer vrij voelde op het veld. Dat ging in mijn tweede seizoen al veel beter. Ik maakte meer minuten, was belangrijk met doelpunten en assists. Daar kijk ik ook met een positiever gevoel op terug.”

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert