Home Laatste Feyenoord Nieuws “Het is eigenlijk nooit een wedstrijd geweest. Feyenoord was superieur”

“Het is eigenlijk nooit een wedstrijd geweest. Feyenoord was superieur”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord zal als nummer twee de eerste seizoenshelft afsluiten. Bij Studio Voetbal was Ibrahim Afellay lovend over de ploeg van Arne Slot.

“Het was een walk in the park voor Feyenoord”, zag Ibrahim Afellay. “Het is eigenlijk nooit een wedstrijd geweest. Feyenoord was superieur. Het was een veredelde oefenwedstrijd, zoals je in de voorbereiding vaak ziet. Dat je aan het zelfvertrouwen werkt en lekker fit blijft. Feyenoord heeft vandaag de mogelijkheid laten liggen om echt een monsterscore neer te zetten. Ik ben op een gegeven moment ook gestopt met de kansen te tellen, want dat hield ik niet meer bij”, lacht de oud-voetballer.

De aanval waarbij Calvin Stengs Luka Ivanusec alleen voor de keeper zette was van grote klasse. “Dat vond ik echt een geweldige aanval. Die bal moest er gewoon in, zo’n aanval moet je belonen. Feyenoord speelde met Heracles. Het voordeel van de Nederlandse competitie is dat je ermee wegkomt om zoveel kansen onbenut te laten. In Europa krijg je er minder, dat is ook het probleem gebleken van Feyenoord in de Champions League.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws