App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws “Dit is een ultieme kans voor Slot om die vervelende, negatieve clown van het internationale topvoetbal een les te leren”

“Dit is een ultieme kans voor Slot om die vervelende, negatieve clown van het internationale topvoetbal een les te leren”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord heeft in de tussenronde van de Europa League wederom AS Roma geloot. Süleyman Öztürk gaat bij Voetbal International in op de loting van de Rotterdammers.

“Dit is voor Mourinho de gedroomde loting”, begint Öztürk. “Hij kan deze wedstrijd weer helemaal gaan ophypen tot een gevecht tegen een club en vooral trainer die het helemaal niks vinden wat zij doen. ‘Zij vinden ons niks, die trainer vindt mij niks.’ Voor Feyenoord is dit vervelend.” Öztürk denkt dat Arne Slot zo min mogelijk aandacht wil schenken aan alles rondom de loting.  “Dit is een ultieme kans voor Slot om die vervelende, negatieve clown van het internationale topvoetbal een les te leren. Dat moet hij van tevoren alleen niet uitspreken, tegenover wie dan ook. Mourinho zal het oppakken en opblazen tot een soort derde wereldoorlog. Hij zal het allemaal aangrijpen.”

“José Mourinho is de ultieme pragmaticus”, gaat hij verder. “Feyenoord mag de bal hebben, en dan hebben zij Dybala. Dat hebben we in de kwartfinale van de Europa League ook meegemaakt, dat Dybala één gouden moment heeft. In aanloop naar die wedstrijd zal het alleen maar gaan over die vorige ontmoeting. Ik weet ook zeker dat die beelden uit de spelerstunnel tussen Slot en Mourinho er weer bijgehaald worden. Dat leeft heel erg bij Mourinho, dus dat zal hij nu ook weer gebruiken.”

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert