Home Laatste Feyenoord Nieuws Stengs: ”De bal viel een beetje voor mijn voeten en ik dacht: ik schiet hem gewoon op goal”

Stengs: ”De bal viel een beetje voor mijn voeten en ik dacht: ik schiet hem gewoon op goal”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: MIscha Keemink

Calvin Stengs was vandaag met twee goals belangrijk voor zijn ploeg en verscheen na afloop voor de camera van ESPN.

“Ja, zeker. De bal viel een beetje voor mijn voeten en ik dacht: ik schiet hem gewoon op goal”, zegt de aanvallende middenvelder over zijn eerste doelpunt. Vervolgens lag na achttien minuten de tweede in het netje. “Ik wachtte op het moment dat Quilindschy de overlap ging maken. Ik had nog het gevoel dat ik buitenspel stond, maar het was een goede aanval en ik denk dat we er vandaag nog wel meer hadden kunnen maken.”

“Een spits wil altijd scoren”, geeft Stengs antwoord op de of Santiago Gimenez balend terug in de bus zit. “Ik weet niet of Santi vandaag nou zo veel kansen heeft gehad, maar hij heeft wel een assist gegeven volgens mij. Dat is lekker voor hem, maar een spits wil natuurlijk altijd scoren.” Stengs had tevens nog een mooie assist op Ivanusec, maar de Kroaat miste. “Tuurlijk! Het was een mooie aanval, dat hij hem dan mist is jammer. Maar vooral vervelend voor hemzelf.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws