Home Laatste Feyenoord Nieuws Slot tevreden: ”Qua resultaat hadden we dat zeker nodig”

Slot tevreden: ”Qua resultaat hadden we dat zeker nodig”

door Dominique Rademaker
0 reacties

Feyenoord won vandaag eenvoudig van Heracles en na afloop verscheen Arne Slot tegenover de camera van ESPN. De oefenmeester eiste een reactie van zijn ploeg na de verloren wedstrijd tegen Celtic.

“Qua resultaat hadden we dat zeker nodig, ja!”, begint Slot. “Wat betreft het spel, heb ik heel veel gezien, vergelijkbaar met wat ik de afgelopen weken heb gezien. Gelukkig leidde dat vandaag tot doelpunten. De aanvallen die ik vandaag heb gezien, kan je vergelijken met de aanvallen die we tegen Celtic hebben laten zien. Misschien, mede door de weerstand, zijn we nu wel in staat om het om te zetten in doelpunten.”

Slot gaat verder. ”Minuut 53 ga ik niet snel vergeten, dat was een aanval… Die zou je even terug moeten zien. Het is ontzettend jammer dat die net niet wordt binnengeschoten. Net als die afgekeurde goal die in Glasgow niet telde, dat was ook echt een prachtige aanval. We hebben voor het overige ook een aantal mooie goals gemaakt, ook uit een aantal mooie aanvallen.”

Het tweede doelpunt van Feyenoord werd bekeken door de VAR en goedgekeurd. ”Vandaag was het niveauverschil te groot, dan maakt het kleine centimetertje of een beslissing voor of tegen niet uit. Er zijn wel wedstrijden waarbij dat wel cruciaal is geweest. Bijvoorbeeld in Glasgow, maar Calvin maakte een gebaar zo’n stukje, het is schijnbaar dan wel zo’n stukje. Maar nu aan de goede kant voor ons, en dat was op dat moment nog best lekker want het was de 2-0. Je hebt alleen liever dit soort momenten als het er echt toe doet, maar dat kun je niet beïnvloeden. Want het is gewoon wel of geen buitenspel.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws