Home Laatste Feyenoord Nieuws ”Ik snap niet zo goed waar ineens die paniek vandaan komt”

”Ik snap niet zo goed waar ineens die paniek vandaan komt”

door Dominique Rademaker
2 reacties Foto: Mischa Keemink

In de Dick voor Mekaar Podcast bespreken Martijn Krabbendam en Michel van Egmond de prestaties van Feyenoord. Beide heren snappen niet goed waar de paniek opeens vandaan komt.

”Het is al goed, het is al beter dan we ooit gezien hebben, doe eens rustig met zijn allen”, begint Van Egmond. ”Er is niets aan de hand, we hebben een punt meer dan vorig seizoen rond deze tijd.” De opmerking dat er meer kritiek moet komen op Slot valt ook niet goed. ”Het is helemaal niet waar, als je ziet wat voor ontwikkeling het elftal heeft doorgemaakt. Slot heeft op allerlei manieren vernieuwing gebracht.”

”Hij laat Feyenoord nog nooit goed zo spelen als nu”, gaat Krabbendam verder.”Spelers worden meer waard, als je alleen al hoort wat voor interesse er momenteel is voor die jongens. Kijk naar de transferinkomsten van de laatste jaren, kijk naar het kampioenschap, de finale van de Conference League behaald. Nu kunnen ze nog door in de Europa League, de beker winnen en de tweede plek geeft ook recht op de Champions League. Ik snap niet zo goed waar ineens die paniek vandaan komt.”

Reageer op dit artikel

2 reacties

Jan van Greuningen 17 december 2023 - 15:08

Helemaal mee eens

Reply
Piet van de Graaf 17 december 2023 - 15:54

Eerst de loting maagzweer afwachten en san maar weer zien!

Reply

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws