Home Laatste Feyenoord Nieuws ”Ik heb hem net een compliment gegeven”

”Ik heb hem net een compliment gegeven”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Javairô Dilrosun mocht vandaag weer eens in de basis beginnen. Arne Slot gaf na afloop aan tevreden te zijn over het optreden van de buitenspeler.

”Ik heb hem net een compliment gegeven, en aan een aantal spelers die een dag na de wedstrijd met hem moeten trainen, en aan de stafleden die die trainingen moeten geven. Dat het ontzettend knap is dat je zo lang niet speelt, en zo lang in een vrij uitzichtloze situatie hebt gezeten. Dat je dan zo hard blijft werken, en de mensen die daarvoor verantwoordelijk zijn de trainingen enthousiast hebben gegeven, zodat hij na drie à vier maanden fit genoeg is om vandaag negentig minuten te spelen. Dat is een enorm compliment aan de speler zelf en aan de staf die hem traint.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws