Home Laatste Feyenoord Nieuws ”Feyenoord voetbalt niet zo slecht, maar de kwaliteit op de vleugels houdt niet over”

”Feyenoord voetbalt niet zo slecht, maar de kwaliteit op de vleugels houdt niet over”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Sjoerd Mossou gaat in de AD Voetbal podcast in op de prestaties van Feyenoord in de Champions League. De nederlaag tegen Celtic is naar zijn mening teleurstellend en totaal onnodig.

“Celtic is een modale ploeg in de Champions League en als je dan eindigt met zes punten, is dat te weinig. Op basis van de zes wedstrijden die we gezien hebben, heb je wel te veel laten liggen. Dat je niet doorkomt en net derde wordt in zo’n poule, dat kan. Gezien de financiële verhouding is dat niet eens zo gek, maar een paar punten meer had geen kwaad gekund. Zeker niet als je het vergelijkt met die campagne in 2017 met drie punten, dat was totaal kansloos. Als je deze twee campagnes naast elkaar legt en ziet dat het maar drie punten scheelt, is dat echt teleurstellend.”

Mossou is van mening dat de Champions League te hoog gegrepen is voor Feyenoord. “Het zit er ook in dat je niet op iedere positie spelers van Champions League-niveau hebt, dat moeten we ook constateren. Ivanušec en Minteh zijn van Conference League-niveau, althans het niveau dat ze nu halen. Dat is gewoon te weinig en daar heb je nu ook weer punten mee laten liggen. Dat is eigenlijk al heel het seizoen een probleem. Feyenoord voetbalt niet zo slecht, maar de kwaliteit op de vleugels houdt niet over. Dan heb je nog een paar individuele gevallen waarin het net niet mee zit.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws