Home Laatste Feyenoord Nieuws Feyenoord ruim langs Heracles

Feyenoord ruim langs Heracles

door FR010 Redactie
0 reacties Foto: Mischa Keemink

In de zestiende speelronde van de Eredivisie heeft landskampioen Feyenoord een overtuigende uitzege geboekt in Almelo. Het plaatselijke Heracles werd op een 0-4 thuisnederlaag getrakteerd.

De formatie van trainer Slot opende al snel de score via Stengs, die een bal binnenschoot na een kaats van spits Gimenez. Na een kwartier was het opnieuw raak voor de Stadionclub: Ivanusec pikte een prachtige pass op van Geertruida, gaf de bal mee aan Hartman en die legde af op Stengs: 0-2. Daarna kabbelde de wedstrijd door. Heracles was totaal niet bij machte om gevaarlijk te worden, alhoewel oud-Spartaan Engels een kleine mogelijkheid kreeg en even later ook Limbombe. Gimenez en Timber waren ook voor rust bij de definitieve nekslag voor de thuisploeg, maar zij faalden daarbij.

Doorgaan

Ondanks dat Feyenoord niet haar hoogste niveau aantikte, bleek het meer dan voldoende om een pak slaag te geven in Almelo. Geertruida maakte uit een hoekschop al snel de 0-3 en na een uur spelen zorgde Timber van afstand voor 0-4. De bezoekers bleven beter en zoeken naar meer treffers. Brouwer redde op een kopbal van Hancko en in de slotfase ook op een inzet van invaller Lingr.

Door de zege gaat Feyenoord nu als tweede de winterstop in met voorlopig zeven punten achterstand op koploper PSV. De Eindhovenaren komen zondagavond pas in actie bij AZ

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert