App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws ”De afgelopen weken heb ik goed getraind dus dan zie je dat de minuten dichterbij komen”

”De afgelopen weken heb ik goed getraind dus dan zie je dat de minuten dichterbij komen”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord wist vanmiddag eenvoudig te winnen van Heracles. In de basiself was weer eens plaats voor Javairô Dilrosun, die na afloop verscheen tegenover de camera van ESPN.

“Niet per se, maar de afgelopen weken heb ik goed getraind dus dan zie je dat de minuten dichterbij komen”, reageert Dilrosun. “In de ochtend kwam de trainer naar mij toe en zei hij: ‘maak je klaar, want je gaat starten’. Het is natuurlijk een heel fijn gevoel, want elke voetballer wil vanaf de aftrap aan de basis staan. Het was een tijdje terug maar ik ben er weer blij mee.”

Dilrosun leek Feyenoord zelfs te verlaten, maar mocht vandaag toch weer negentig minuten spelen. “Dat is normaal als je in een situatie komt waar je weinig minuten komt, om dan verder te kijken. Maar ik heb er nooit met de pet naartoe gegooid, altijd hard getraind en altijd laten zien dat ik nog steeds een meerwaarde voor het team ben als ik erin kom of als ik met de jongens train. Dat pakt nu goed uit en de trainer geeft me meer minuten en een basisplaats. Dus dat geeft hoop.”

Bij het vierde doelpunt had de buitenspeler zelf ook een aandeel met een knappe actie. “Zulke acties moet je gewoon blijven proberen te maken als buitenspeler. Natuurlijk na zo’n lange afwezigheid in de basis, dan probeer je vanaf de start gewoon simpel en geen moeilijke dingen te doen. Wanneer het erop aan komt moet je je tegenstander opzoeken en dat heb ik vandaag proberen te doen.”

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert