Home Laatste Feyenoord Nieuws Arne Slot: ‘Worden opnieuw uitgedaagd om mentaliteit te tonen’

Arne Slot: ‘Worden opnieuw uitgedaagd om mentaliteit te tonen’

door FR010 Redactie
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord maakt zich op voor de slotweek van de eerste seizoenshelft. Spelers en staf keerden donderdagmiddag terug uit Glasgow en richtten het vizier op de twee resterende wedstrijden dit kalenderjaar: zondag in Almelo tegen Heracles en woensdag voor de beker tegen FC Utrecht.

Natuurlijk was Feyenoord graag met een beter resultaat huiswaarts gekeerd vanuit Schotland, waar het Champions League-avontuur werd afgesloten met een 2-1 nederlaag. Het was niet de eerste keer dat de ploeg complimenten kreeg voor het vertoonde spel, maar qua resultaat met lege handen achterbleef.

Arne Slot: ‘Daardoor worden we opnieuw uitgedaagd om als team mentaliteit te tonen en zondag een juiste reactie te geven’, sprak de coach. ‘Hopelijk lukt dat in Almelo met de steun van de supporters die meereizen, nadat ze ook in Glasgow al massaal en op een geweldige wijze achter ons hebben gestaan.’

De bestemming van zondag heet stadion Erve Asito, waar het afgelopen week onrustig was. De clubleiding ontsloeg hoofdtrainer John Lammers, die in elk geval tot de winterstop wordt opgevolgd door Hendrie Krüzen. Het is na FC Utrecht en FC Volendam alweer de derde keer dit seizoen dat Feyenoord de eerste tegenstander is van een club waar afscheid werd genomen van de hoofdtrainer.

Slot: ‘Zeker na wat er deze week is gebeurd, zal Heracles voor eigen publiek iets willen laten zien en het jaar goed willen afsluiten. Voor ons is het daarom nog meer zaak om daar vanaf de eerste minuut de juiste energie tegenover te zetten en op wedstrijdbepalende momenten scherp te zijn.’

Heracles Almelo – Feyenoord begint zondag om 14:30 uur en is live te zien op ESPN 3.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws