Home Laatste Feyenoord Nieuws 1908: ‘Feyenoord en VASF in gevecht om zitplaatsrecht’

1908: ‘Feyenoord en VASF in gevecht om zitplaatsrecht’

door FR010 Redactie
0 reacties Foto: Mischa Keemink

De BVO Feyenoord en de Vereniging Aandeelhouders Stadion Feijenoord staan volgens 1908.nl tegenover elkaar.

Inzet van de discussie is het recht op een zitplaats van de aandeelhouders. Feyenoord wil de kaarten van aandeelhouders die niet aanwezig zijn kunnen verkopen. De aandeelhouders beroepen zich echter op het recht de plaats ten alle tijden te claimen.

 

Feyenoord staat lijnrecht tegenover de aandeelhouders van De Kuip, die gezamenlijk optrekken in de Vereniging Aandeelhouders Stadion Feijenoord (VASF). Inzet is het zitplaatsrecht in het stadion dat gekoppeld zit aan het aandeel.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws