Home Laatste Feyenoord Nieuws Wijffels: “Ajax is nog mijlenver verwijderd van het niveau van Feyenoord”

Wijffels: “Ajax is nog mijlenver verwijderd van het niveau van Feyenoord”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

In de AD Voetbalpodcast gaat Maarten Wijffels in op de prestaties van de Nederlandse teams in Europa. Wijffels is niet onder de indruk van Ajax, zo laat hij weten.

“Het blijft een circus als je Ajax ziet voetballen in Europa”, zegt hij. “Je ziet leuke dingen. Trucjes. Maar ook zoveel fouten. Het hangt van toevalligheden aan elkaar. Als je het niveau van PSV en Feyenoord ziet in de Champions League, dan is Ajax daar nog mijlenver van verwijderd.”

Wijffels ziet ook een zwak punt bij de Rotterdammers. “Na Sparta-Feyenoord gaf Slot al aan elke wedstrijd door een Champions League-bril te kijken. Na Sparta vertelde hij dat als Feyenoord standaardsituaties zo weg zou geven en zo verdedigt, dat het punten gaat kosten in de Champions League. Dat is uitgekomen. Het mag niet en toch gebeurt het aan de lopende band in het voetbal”, aldus de journalist.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert