Home Laatste Feyenoord Nieuws Slot: ”Hopelijk lukt dat in Almelo met de steun van de supporters die meereizen”

Slot: ”Hopelijk lukt dat in Almelo met de steun van de supporters die meereizen”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Voor Feyenoord staan de komende week de laatste twee wedstrijden van dit jaar op het programma. Zondag zullen de Rotterdammers afreizen naar Almelo waar de competitiewedstrijd tegen Heracles op het programma staat en woensdag ontvangt de ploeg van Slot in de eigen Kuip FC Utrecht voor de beker.

Feyenoord stond opnieuw met lege handen na een Europese uitwedstrijd. ”Daardoor worden we opnieuw uitgedaagd om als team mentaliteit te tonen en zondag een juiste reactie te geven”, reageert Slot tegenover Feyenoord Media. ”Hopelijk lukt dat in Almelo met de steun van de supporters die meereizen, nadat ze ook in Glasgow al massaal en op een geweldige wijze achter ons hebben gestaan.”

Slot gaat verder: ”Zeker na wat er deze week is gebeurd, zal Heracles voor eigen publiek iets willen laten zien en het jaar goed willen afsluiten. Voor ons is het daarom nog meer zaak om daar vanaf de eerste minuut de juiste energie tegenover te zetten en op wedstrijdbepalende momenten scherp te zijn.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert