Home Laatste Feyenoord Nieuws ” Real Madrid kan iedereen kiezen, maar ik denk dat hij er zeker zou passen”

” Real Madrid kan iedereen kiezen, maar ik denk dat hij er zeker zou passen”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Quilindschy Hartman is dit seizoen een van de sterkhouders in het team van Arne Slot. Theo Janssen denkt dan ook dat de jonge linksback in de toekomst de absolute top kan halen.

“Of Hartman bij Real Madrid zou passen? Hij zou daar wel passen, zeker als je kijkt naar de types die daar gespeeld hebben in het verleden”, zegt Janssen tegenover RTL 7. “Hartman is een aanvallende back, goed in de duels en wil heel graag naar voren. Ik vind dit wel een speler die extra kwaliteiten heeft.”

“Het is natuurlijk altijd maar de vraag of zo’n club bij jou uitkomt. Real Madrid kan iedereen kiezen, maar ik denk dat hij er zeker zou passen”, gaat Janssen verder. Giovanni van Bronckhorst is het met hem eens. “Ik vind hem verdedigend ook sterk, want soms zie je spelers die aanvallend sterk zijn en verdedigend wat minder, maar hij is redelijk fel en zit kort op zijn man. Aanvallend maakt hij ook het verschil”, aldus de oud-voetballer.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws