Home Laatste Feyenoord Nieuws Kwakman over Ivanusec: “Je ziet echt wel af en toe dat hij kwaliteiten heeft”

Kwakman over Ivanusec: “Je ziet echt wel af en toe dat hij kwaliteiten heeft”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Kees Kwakman bespreekt bij Voetbalpraat van ESPN de prestaties van Luka Ivanusec. De Kroaat lijkt na zijn blessure zijn vorm nog niet gevonden te hebben, maar Kwakman is van mening dat Ivanusec zeker wel over kwaliteit beschikt.

“Hij was bij een paar aanvallen wel betrokken. Die afgekeurde goal, dat was een schitterende pass van hem”, begint Kwakman. “Je ziet echt wel af en toe dat hij kwaliteiten heeft. Dat zagen we op het begin natuurlijk al. Slot had het over, en daar heeft hij het toch vaak over, de fysieke gesteldheid van die jongens.”

“Dus over het tempo, hoe vaak kunnen ze dingen herhalen”, gaat Kwakman verder. “Dat is ook het verhaal met Beelen, Van den Belt en dat soort jongens. Die hebben gewoon tijd nodig. De een pakt dat net wat sneller op dan de ander. Wieffer was er na een half jaar doorheen.”

El Ahmadi haakt in. “Zo’n Ivanusec moet nu heel veel meters maken. Vaak als je moe bent en je hebt de intensiteit niet, dan ben je ook in balbezit veel zwakker. Ik vind dat ze echt nog wel een betere linksbuiten nodig hebben bij Feyenoord”, besluit de oud-Feyenoorder.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert