App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws ”Als we alles geven en het samen doen, maken we kans op een resultaat tegen Feyenoord”

”Als we alles geven en het samen doen, maken we kans op een resultaat tegen Feyenoord”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Zondag staat voor Feyenoord de laatste competitiewedstrijd van 2023 op het programma tegen Heracles. De ploeg uit Almelo nam afgelopen week afscheid van hoofdtrainer John Lammers. Hendrie Krüzen staat nu aan het roer.

Volgens Krüzen had de beslissing invloed op de spelersgroep. “De groep is ook geschrokken en aan ons op het veld was het zaak om dit goed te verwerken en daarna de knop om te zetten richting de wedstrijd van komend weekend.”

“Feyenoord komt zondag op bezoek en dat is voor nu het belangrijkste. We blijven dichtbij onze vaste afspraken. Als we alles geven en het samen doen, maken we kans op een resultaat tegen Feyenoord”, besluit de interim-trainer.

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert