Home Laatste Feyenoord Nieuws “Als je naar de Champions League kijkt is het gewoon te weinig bij Gimenez”

“Als je naar de Champions League kijkt is het gewoon te weinig bij Gimenez”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

In de AD Voetbalpodcast worden de kwaliteiten van Santiago Gimenez besproken. Journalist Maarten Wijffels is nog niet helemaal overtuigd van de spits.

“Je krijgt bijna plaatsvervangend chagrijn van Feyenoord”, begint Wijffels. “Ze doen in voetballend opzicht best wel veel dingen goed, maar voor het doel… Hoe kunnen mensen Gimenez een betere spits vinden dan Luuk de Jong? Dat kan helemaal niet momenteel.”

“Hij zit nog niet in de fase dat hij Feyenoord over een drempel helpt”, vervolgt Wijffels. “Luuk de Jong heeft ook bepaalde dingen niet, maar hij weet ook heel goed wat hij wél heeft. Hij heeft Europees en in de Champions League laten zien dat hij iets extra’s kan brengen.”

“Als je naar de Champions League kijkt is het gewoon te weinig bij Gimenez. Misschien komt dat nog? Hij is natuurlijk nog jong en getalenteerd, maar het is niet de kurk waar Feyenoord op kan drijven momenteel”, sluit de journalist af.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws