Home Laatste Feyenoord Nieuws Zerrouki: “We hebben wat contact met elkaar, in mijn ogen veel te licht voor een penalty”

Zerrouki: “We hebben wat contact met elkaar, in mijn ogen veel te licht voor een penalty”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Ramiz Zerrouki baalt enorm van het resultaat en van de makkelijk gegeven penalty. Na afloop verscheen de middenvelder voor de camera van RTL 7.

“Heel frustrerend, vooral de tweede helft was er veel intensiteit en ging het op-en-neer”, begint Zerrouki. “We waren de betere ploeg en creëerden de grootste kansen, maar maakten ze niet af. Ik denk dat het in de beginfase van de opbouw nog prima verliep, maar zij stonden heel hoog en wij hadden weinig ruimte. Na een minuut of 25 ging dat veel beter en zag je dat we beter aan het voetballen waren.”

“We hebben wat contact met elkaar, in mijn ogen veel te licht voor een penalty”, zegt hij over zijn overtreding. “In eerste instantie waarschuwt de scheids, vervolgens wordt die corner genomen en duwt hij mij eerst en heb ik wat contact met hem. Ik heb het zelf nog niet terug gezien, hoe ik nu erover praat is puur over hoe ik het in de wedstrijd heb meegemaakt.”

 “Die speler van Celtic zei tegen mij dat hij het absoluut geen penalty vond, dus ik denk dat het wel genoeg zegt. Je hebt altijd leermomenten, maar uiteindelijk denk ik dat we echt genoeg kansen hebben gecreëerd om deze wedstrijd nog naar ons toe te trekken. Alleen in het afronden waren we niet goed genoeg.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws