Home Laatste Feyenoord Nieuws Slot: ”Dat is ons ook vandaag op bepaalde momenten weer niet gelukt”

Slot: ”Dat is ons ook vandaag op bepaalde momenten weer niet gelukt”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord wist vandaag wederom niet te winnen in de Champions League. Na afloop verscheen een balende Arne Slot voor de camera van RTL 7.

”Ik heb tegen de jongens gezegd dat het een herhalend verhaal is in de Champions League,” begint Slot. ”Goed aan de bal, bij vlagen goed gevoetbald, en meer dan voldoende kansen gehad om met meer dan een nederlaag weg te gaan. Een slappe strafschop tegen krijgen en voor de verandering weer eens een tegengoal uit een standaardsituatie. Dit is wel typerend voor het Champions League-seizoen.”

De oefenmeester is tevreden over een groot deel van de eerste helft. ”De ene aanval was nog mooier dan de andere aanval in de eerste helft. We maakten een schitterende goal, dan was het net buitenspel. Wat ook net buitenspel is, daar hoor je me niets over zeggen. Het is dan wel heel sneu omdat het allemaal zo dicht bij elkaar ligt. Pijnlijk. De penalty? Ik denk dat met enige regelmaat hier geen strafschop voor wordt gegeven. Dan zullen mensen zeggen dat hij wel aanleiding geeft waardoor die een strafschop kan geven, dat klopt. Dat is misschien niet handig nadat je net daarvoor gewaarschuwd bent.”

”De frustratie in de kleedkamer was groot, omdat het gevoel weer eigenlijk vier keer hetzelfde is”, gaat Slot verder. ”Ik denk dat het lastig is om te beoordelen of het onervarenheid is. Is het onervarenheid als je zoveel kansen mist? Ik zei voor de wedstrijd dat ik hoop vooral te zien dat we niet alleen complimenten krijgen voor ons goede spel, maar dat we ook op bepaalde momenten aanstaan om te voorkomen dat je iets tegen krijgt. Dat is ons ook vandaag op bepaalde momenten weer niet gelukt.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert