Home Laatste Feyenoord Nieuws ”Of je moet Vertessen van PSV huren”

”Of je moet Vertessen van PSV huren”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Bij Voetbalpraat op ESPN bespreken de heren de situatie op de vleugels bij Feyenoord. Ook gisteravond kwam er vanaf de zijkanten weinig creativiteit.

“Vindt maar eens een buitenspeler, die zoeken ze allemaal”, doelen op de schaarste in goede spelers op die positie. “Ze zullen ook moeten nadenken wat ze met Dilrosun, Sauer, dat soort jongens doen. Dan moeten ze misschien ook eens nadenken om iemand te gaan verhuren. Want als je met zes buitenspelers zit dan ga je natuurlijk wisselen.”

Karim El Ahmadi heeft wel een suggestie voor op de vleugels. “Of je moet Vertessen van PSV huren.” Kwakman: “Vertessen is ook niet zo iemand die domineert.” Van Gangelen: “Ik denk voordat Bosz zeker weet dat ie kampioen is dat ie Vertessen niet aan Feyenoord gaat doen. Zou wel cool zijn zo van: ‘vooruit maar.'” El Ahmadi sluit af: “Straks als iedereen fit is bij PSV heb je wel een probleem daar.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert