Home Laatste Feyenoord Nieuws ”Je wist van tevoren dat Feyenoord de Champions League ingaat, en dan hoop je dat je daarin actief mag zijn”

”Je wist van tevoren dat Feyenoord de Champions League ingaat, en dan hoop je dat je daarin actief mag zijn”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Thomas van den Belt mocht gisteravond in het Champions League-duel met Celtic minuten maken. De jongeling is blij met zijn speeltijd op het hoogste podium, maar baalt van het resultaat.

”Uiteindelijk is dit ook de realiteit en zijn dit wedstrijden waarvoor je naar Feyenoord komt. Je wist van tevoren dat Feyenoord de Champions League ingaat, en dan hoop je dat je daarin actief mag zijn. Vandaag heb ik mijn debuut gemaakt, dus dat is mooi.”

De jongeling zag zijn ploeg in de slotfase toch onderuit gaan. ”Ik denk dat het een beetje een repeterend verhaal is, waarin we tijdens uitwedstrijden zeker goed hebben gespeeld, maar we staan weer met lege handen. Hoe komt dat? Ik denk dat het niet afmaken van kansen en het niet scherp zijn op belangrijke momenten met corners en vrije trappen ons deze Champions League heeft gekost.”

”Ik denk dat we na de 1-1 een aantal mogelijkheden hadden om echt grote kansen te creëren. Dat doen we niet. Uiteindelijk, bij een afgewezen corner die opnieuw wordt ingebracht, ontbreekt de organisatie en geven we een doelpunt weg. Ik ben vooral teleurgesteld, omdat we eigenlijk aan iedereen hebben laten zien dat er meer in zat. Ik denk dat iedereen het daarover eens is. Alleen op een paar cruciale momenten sta je niet goed en dat kost je een plek bij de laatste zestien.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws