Home Laatste Feyenoord Nieuws ”Ik vind het echt oliedom van Zerrouki”

”Ik vind het echt oliedom van Zerrouki”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Ramiz Zerrouki veroorzaakte gisteravond in de wedstrijd tegen Celtic een penalty, nadat de scheidsrechter hem al een waarschuwing gegeven had. Oud-voetballer Ronald de Boer begreep werkelijk niets van de actie van de middenvelder van Feyenoord.

“Ik kan er niet tegen wat Zerrouki doet. De scheidsrechter heeft hem daarvoor al gewaarschuwd, zo van: ‘Laat je tegenstander los’. Hij presteert het eigenlijk weer om de scheids de kans te geven om voor een strafschop te fluiten”, aldus de Boer.

De Boer is van mening dat Zerrouki geen oog had voor de bal. “Ik vind het echt oliedom van Zerrouki. Arne Slot had al aangegeven dat Feyenoord domme goals incasseert… Dit is dan echt oliedom. Als ik trainer van Feyenoord was, zou ik hier pislink van worden”, aldus de oud-international.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert