App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws De kranten: ”Feyenoord wilde dus wel héél graag winnen, maar miste de echte briljante momenten in Glasgow”

De kranten: ”Feyenoord wilde dus wel héél graag winnen, maar miste de echte briljante momenten in Glasgow”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord wist gisteravond ook het laatste Champions League-duel niet te winnen. De Telegraaf zag dat bepaalde fouten steeds opnieuw gemaakt worden.

”Feyenoord heeft zijn eigen Legioen niet het toetje kunnen bieden waarop de aanhang hoopte aan het einde van de eerste Champions League-campagne in zes jaar. De Rotterdammers verloren hun laatste duel in blessuretijd met 2-1 van Celtic. Maar het hoofdgerecht smaakte wel naar meer. De tweede plek in de Eredivisie wordt daarom het grote doel.”

”Feyenoord wilde dus wel héél graag winnen, maar miste de echte briljante momenten in Glasgow”, vervolgt De Telegraaf. De stadionclub moet echter niet te lang blijven hangen in de negativiteit en vooral zichzelf blijven doorontwikkelen. ”Dat neemt niet weg dat de club meer aanzien heeft gekregen en een aantal spelers zich sinds het winnen van de landstitel in mei met een aantal prima optredens in Europa op de kaart heeft gezet.”

”Op Celtic Park zaten hele rijen vol met scouts en enkele coaches uit de Premier League en nog vijf andere grotere voetballanden in Europa. Santiago Gimenez, Quilindschy Hartman, Mats Wieffer en Quinten Timber vormen op dit moment het kwartet dat alle aandacht trekt. Voor die spelers zaten de clubs op de tribune, niet voor een wintertransfer overigens maar voor de zomer. Dus het Legioen kan straks in de Europa League nog volop van hen genieten.”

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert