Home Laatste Feyenoord Nieuws Beelen: . “Als je ziet hoeveel kansen we gecreëerd hebben, denk ik dat we hier wel hadden moeten winnen”

Beelen: . “Als je ziet hoeveel kansen we gecreëerd hebben, denk ik dat we hier wel hadden moeten winnen”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Thomas Beelen mocht vandaag zijn debuut maken in de Champions League. De verdediger is blij met zijn debuut, maar teleurgesteld in het resultaat.

“Uiteindelijk wel met een vervelend gevoel”, aldus Thomas Beelen over zijn debuut. “Als je ziet hoeveel kansen we gecreëerd hebben, denk ik dat we hier wel hadden moeten winnen. Maar voor mij persoonlijk is het natuurlijk een mooi moment.” In aanloop naar deze wedstrijd kreeg de verdediger te horen dat hij Gernot Trauner moest vervangen centraal achterin. “Dat was leuk om te horen. Ik had het wel in mijn hoofd zitten dat het zou kunnen, maar ik had er niet heel veel rekening mee gehouden.”

De jonge verdediger gaat verder. “Voor mijn gevoel had ik niet echt last van spanning, maar hoe verder de wedstrijd vorderde, hoe beter ik in mijn vel kwam.” Ook zijn directe tegenstander was wel van een ander niveau dan hij is gewend uit de Keuken Kampioen Divisie. “Hij maakte wel een paar goede loopacties, dus dat is wel wat anders dan ik gewend ben natuurlijk. Daar moest ik wel even aan wennen, maar ik denk dat het later wel beter ging.”

“Het is voor ons de zoveelste keer dat we veel kansen creëren, niet scoren en uiteindelijk twee goals om de oren krijgen”, aldus een kritische Beelen. “Ik denk dat we daarin naar onszelf moeten kijken hoe dat beter kan, want zo ga je geen wedstrijden winnen op dit niveau. Ik denk dat we het voetballend goed hebben laten zien in de Champions League, maar als je zelf zulke goals tegen krijgt en zulke kansen nodig hebt, dan gaat het niet lukken op dit niveau.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws