Home Laatste Feyenoord Nieuws Balende Wieffer: ”Het is eigenlijk schandalig”

Balende Wieffer: ”Het is eigenlijk schandalig”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord verloor vandaag ook zijn laatste duel in de Champions League. Na afloop is Mats Wieffer uitgesproken tegenover Ziggo Sport.

“Iedereen is heel gefrustreerd”, aldus Wieffer tegenover Ziggo Sport. “De eerste twintig minuten was Celtic beter, en daarna hadden we het aardig onder controle. We creëerden heel veel kansen, vooral in de tweede helft. Dan valt hij weer uit een standaardsituatie. Ik weet niet hoeveel we er tegen hebben gekregen in de Champions League, maar dat kan niet. Het is eigenlijk schandalig.”

“We krijgen alleen maar standaardsituaties tegen en dat is gewoon heel slecht”, vervolgt Wieffer. ”Dat zijn momenten die je eigenlijk kunt trainen, waar iedereen zijn man heeft. Dit mag niet gebeuren. Dat kunnen we wel zeggen: we hebben leuk gevoetbald en veel kansen gecreëerd. Alleen als dit elke keer gebeurt, ga je nooit wat winnen. In dit geval kan je dat jezelf aanrekenen.”

De Rotterdammers deden zichzelf vandaag enorm tekort. “Dat vind ik ook. Dan lijkt het allemaal weer klote, maar uiteindelijk krijg je vandaag een penalty en corner tegen die erin gaan. Zo ga je in de Champions League, Europa en eigenlijk in de competitie niks winnen. Waar het aan ligt? Misschien ervaring of de gretigheid voor de goal, wat Spaanse en Italiaanse ploegen wat meer hebben. Daar moeten wij aan werken. Uiteindelijk is het ook kwaliteit die je mist. Het is echt gewoon klote.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws