Home Laatste Feyenoord Nieuws “Ik vind ook eigenlijk dat je in zo’n poule, behalve Atlético, heb je Europa League tegenstanders”

“Ik vind ook eigenlijk dat je in zo’n poule, behalve Atlético, heb je Europa League tegenstanders”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord speelt vanavond het laatste duel in de groepsfase van de Champions League tegen het Schotse Celtic. Bij Voetbalpraat van ESPN bespreekt men de prestaties van de Rotterdammers tijdens deze Champions League-campagne.

“Ik denk dat de rest van Europa echt niet denkt: ‘Goh, wat was dat Feyenoord bijzonder.’ Daarvoor moet je echt wel doorgaan”, begint Leon ten Voorde.

Kenneth Perez is het met hem eens. “Ik vind ook eigenlijk dat je in zo’n poule, behalve Atlético, heb je Europa League tegenstanders. Dan vind ik wel dat Feyenoord door moet gaan eigenlijk. Lazio was toch helemaal niet bijzonder? Celtic, helemaal niet bijzonder.”

“Dan vind ik, qua resultaat vind ik het wel teleurstellend van Feyenoord dat ze niet door zijn gegaan in de Champions League”, gaat Perez verder, die wel denkt dat Feyenoord de wedstrijd van vanavond serieus neemt. “2,8 miljoen! Dat zou ik ook wel serieus nemen.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws