Home Laatste Feyenoord Nieuws ‘Arne Slot lijkt opstelling om te gooien’

‘Arne Slot lijkt opstelling om te gooien’

door FR010 Redactie
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord speelt woensdagavond in Schotland de laatste wedstrijd van de poulefase van de Champions League bij Celtic. De Rotterdammers zijn uitgespeeld en zeker van een plek in de Europa League na de winter.

Feyenoord-trainer Arne Slot liet tijdens de persconferentie al blijken mogelijk voor andere spelers te kiezen. Daardoor lijkt er een basisplaats voor Luka Ivanusec, Javairo Dilrosun en Leo Sauer in te zitten.

Feyenoord: Bijlow; Geertruida, Trauner, Hancko, Hartman; Wieffer, Ivanušec, Timber; Dilrosun, Gimenez, Sauer.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws