Home Laatste Feyenoord Nieuws ”Maar geen van allen zetten ze een serie goede wedstrijden neer”

”Maar geen van allen zetten ze een serie goede wedstrijden neer”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

De buitenspelers bij Feyenoord hebben het lastig en er is eigenlijk op dit moment geen uitblinker op die positie, ziet ook oud-Feyenoorder Karim El Ahmadi.

De buitenspelers hebben het volgens El Ahmadi moeilijk in de Eredivisie. “Behalve bij PSV, waar ze genoeg buitenspelers in vorm hebben. Maar als je kijkt naar Feyenoord, daar wisselen ze constant van buitenspeler. Dan staat Stengs er weer, dan weer Paixao, dan weer Ivanusec. Stengs en Ivanusec zijn meer middenvelders dan aanvallers. Maar geen van allen zetten ze een serie goede wedstrijden neer.”Analist Kenneth Perez is het daar niet mee eens. “Ik ben dat niet met hem eens. 60 minuten is lang zat om je te laten zien. Als je weet dat er een vervanger klaarstaat, moet je daarmee leren omgaan. Dat geldt voor elke positie.”

“Die goal van Zeefuik van Volendam tegen Feyenoord was echt geweldig”, gaat El Ahmadi verder. “Het was een hele mooie straatvoetbalactie. Hij is pas 19 en volgens mij kan hij nog geen hele wedstrijden volhouden, maar hij doet me in zijn bewegingen een beetje denken aan Nwankwo Kanu, die vroeger bij Ajax speelde.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws