Home Laatste Feyenoord Nieuws Hancko: “We hebben er dubbele gevoelens bij”

Hancko: “We hebben er dubbele gevoelens bij”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink,

Feyenoord neemt het morgenavond in Schotland op tegen Celtic FC. Voorafgaand aan het duel verscheen David Hancko op de persconferentie.

“Het is goed om hier te zijn, want het brengt mooie herinneringen in mij naar boven”, aldus Hancko die eerder met Sparta Praag tegen Celtic speelde in de Europa League. “Het stadion was toen leeg, omdat het in de coronaperiode was, dus ik kan niet wachten tot morgen.”

Hancko gaat verder. “Voor ons blijft het een Champions League-wedstrijd en als je mij dat twee of drie jaar geleden zou vertellen, dan zou ik ervan dromen. Voor mij blijft het een grote wedstrijd dus we bereiden ons zo goed mogelijk voor.”

“We hebben er dubbele gevoelens bij”, zegt de verdediger wanneer de uitschakeling ter sprake komt. “Na de eerste twee wedstrijden hadden we zes punten en hoopten we misschien op de knock out fase, maar uiteindelijk waren we niet in staat om dat te bereiken. Maar er heerst ook een goed gevoel omdat we in iedere wedstrijd een gewaagde tegenstander waren en in veel wedstrijden ook beter. De grote wedstrijden worden beslist op details en daar waren wij niet beter in.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws