Home Laatste Feyenoord Nieuws “Feyenoord won vorig seizoen ook bijna alles in de laatste 10 minuten”

“Feyenoord won vorig seizoen ook bijna alles in de laatste 10 minuten”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Rafael van der Vaart ziet dat bij PSV dit seizoen alles goed valt en ziet bij de ploeg van Peter Bosz overeenkomsten met het Feyenoord van vorig seizoen.

“Mensen hebben het over flow, maar SC Heerenveen speelde best wel aardig tegen PSV”, aldus Van der Vaart. “Ze hebben echt wel vier of vijf hele goede kansen gecreëerd tegen PSV. Die maken ze niet en dan kom je via een ‘lucky’ op 1-0. Die gaat er dan in. Dat is dan die bekende flow. Ben je niet in vorm, dan valt die bal niet voor je voeten.”

“Feyenoord won vorig seizoen ook bijna alles in de laatste 10 minuten. Dat is een kwaliteit, maar het gebeurde ook. En als Ajacied denk je van: ‘potverdikke, hebben ze weer geluk’. Geluk dwing je af, maar het is gewoon vorm. Dan komt het geluk vanzelf naar je toe”, aldus de oud-voetballer.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws