Home Laatste Feyenoord Nieuws “Voor de wedstrijd dacht je dat Feyenoord er wel overheen zou gaan”

“Voor de wedstrijd dacht je dat Feyenoord er wel overheen zou gaan”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

In de Eretribune bespreken de fitheid van Gernot Trauner, die recent herstelde van een blessure.

“Voor de wedstrijd dacht je dat Feyenoord er wel overheen zou gaan. Bij Feyenoord vond ik het heel matig”, blikt El Ahmadi terug op het duel met Volendam. “Er waren veel spelers die ondermaats speelden. Spelers die we voorheen altijd bewierookten, maar nu echt heel slecht waren. Trauner bijvoorbeeld.”

Volendam kwam zelfs nog tot scoren in De Kuip. “Voorheen was Trauner heel sterk in de één tegen één-duels. Trauner wordt nu heel makkelijk uitgespeeld bij de goal. Dit mag eigenlijk niet gebeuren”, aldus de oud-Feyenoorder.

Ook Kees Kwakman twijfelt aan de fitheid van Trauner. “Hij is net wat minder dan hij was. Misschien heeft zijn fysieke gesteldheid ermee te maken. Hij loopt al een tijdje te tobben met zijn knie. Hij kan geen drie wedstrijden per week spelen. Ik vind dit ook wel een moeilijke situatie voor een verdediger – een één op één-situatie – maar hij gokt hier. En dat hebben we hem eigenlijk niet vaak zien doen”, aldus Kwakman.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws