Home Laatste Feyenoord Nieuws ”Je kunt, als je in een mindere periode zit, ook gewoon een keer een wedstrijd verliezen”

”Je kunt, als je in een mindere periode zit, ook gewoon een keer een wedstrijd verliezen”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Bij FC Rijnmond hebben de heren het over de vorm van Feyenoord. Oud-spits Michiel Kramer gaat niet mee in de negativiteit.

”Je kunt, als je in een mindere periode zit, ook gewoon een keer een wedstrijd verliezen”, begint Kramer. ”Dat is toch niet meer dan normaal? We moeten ook niet gaan doen alsof nu alles super slecht is. Dat doet nu ook iedereen als je een paar keer verliest. Die kan er niks van, die is kut, wat heb je daar aan? Je hebt als team een mindere periode. Het feit dat PSV alles heeft gewonnen is ook bijzonder hé. Dat is ook niet vaak gebeurd. Volgens mij hebben ze meer punten dan vorig jaar. Dus zo slecht is het allemaal niet.”

Ook tegen Volendam ging het moeizaam en wist Feyenoord pas in de slotfase de overwinning naar zich toe te trekken.  ”Tegen dat soort ploegen die heel ver terugzakken, moet je het tempo hoog houden en zo zuiver mogelijk zijn in de passing. Als dat allemaal wat minder is en het tempo is wat lager, kan Volendam lekker in de zestien blijven hangen en met een moment een doelpunt maken. Dat gebeurde ook. Je kunt zeggen dat Trauner daar wat meer had kunnen doen, maar de spits doet het ook aardig natuurlijk. Uiteindelijk win je hem wel gewoon en dan kunnen ze daar blij mee zijn. Het gaat om winnen en niet altijd om het goede spel.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert