Home Laatste Feyenoord Nieuws ”Ik vind Ivanušec echt enorm tegenvallen”

”Ik vind Ivanušec echt enorm tegenvallen”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Luka Ivanusec kwam afgelopen zomer over van Dinamo Zagreb naar Feyenoord. Tot nu toe weet de buitenspeler echter weinig indruk te maken. Bij Voetbalpraat bespreken de heren het spel van de Kroaat.

”Hij mist voor mij de kernwaarden voor een echte buitenspeler. Snelheid en explosiviteit in het één-tegen-één-duel,” begint oud-voetballer Anco Jansen. ”Feyenoord heeft moeite om met het spel op de flanken. Eerder had je tandems op de zijkanten. Ivanušec staat vaak tijdens zijn aannames al met zijn gezicht naar zijn eigen doel. Dan heeft de back geen mogelijkheid meer om eroverheen te komen.”

”Ik vind Ivanušec echt enorm tegenvallen”, gaat Jansen verder. ”Het is ook risicoloos, constant terug en er gebeurt te weinig. Dat heeft Feyenoord wel nodig, dat ze domineren aan de zijkanten en dat daar mensen uitgespeeld worden. Helemaal als je een tegenstander treft die zo verdedigend speelt. Dan moet je een keer met individuele acties mensen passeren. Eigenlijk is de enige die dit nu doet, Timber, maar dat is te weinig.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws