Home Laatste Feyenoord Nieuws ”Hij heeft een Ajax-shirt aan, hé, dan kom je makkelijker in aanmerking voor het Nederlands Elftal”

”Hij heeft een Ajax-shirt aan, hé, dan kom je makkelijker in aanmerking voor het Nederlands Elftal”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Quinten Timber is een van de vaste namen in het elftal van Arne Slot en de middenvelder lijkt zich met de week beter te ontwikkelen. Ook Michiel Kramer is onder de indruk, zo laat hij weten bij FC Rijnmond.

”Hij is meer van de power en het loopvermogen. Nu laat hij ook zien dat hij doelpunten kan maken. Als je een middenvelder hebt die veel doelpunten kan maken in een seizoen, is dat voor iedere ploeg gewoon hartstikke fijn. Ik blijf het zeggen: in je eerste jaar bij een topclub kun je niet meteen je stempel drukken omdat alles nieuw en anders is dan je gewend bent. Nu laat hij het in zijn tweede jaar wel gewoon zien. Hij is gewoon echt een hele goede speler en dan kan hij ook gewoon in beeld komen bij het Nederlands Elftal. Als Kenneth Taylor in het Nederlands Elftal kan spelen, dan kan Timber dat ook. Wat ik daarmee bedoel? Hij heeft een Ajax-shirt aan, hé, dan kom je makkelijker in aanmerking voor het Nederlands Elftal.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws