Home Laatste Feyenoord Nieuws Gullit lovend: ”Vorig jaar was Giménez al fantastisch”

Gullit lovend: ”Vorig jaar was Giménez al fantastisch”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Ruud Gullit is lovend over Santiago Gimenez, die inmiddels met achttien doelpunten topscorer van de Eredivisie is. Ook denkt de oud-Feyenoorder dat de strijd om de titel nog niet beslist is.

“Vorig jaar was Giménez al fantastisch. Het is een speler die zelfs bij de Mexicanen nog niet bekend was. Feyenoord heeft een ruwe diamant gevonden. En hij is heel, heel goed geworden. Het is een parel, een geweldenaar”, aldus Gullit.

Toch ziet de oud-voetballer ook dat het momenteel moeizaam gaat. “Een titel winnen is één ding, maar hem opnieuw winnen is het moeilijkste wat er is. Toch denk ik dat ze nog in de race zitten. Ze staan tien punten achter, maar zo ziet dit team er niet uit. Ze spelen met dezelfde kracht en energie als altijd. Alleen nu worden ze uitgedaagd.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws