Home Laatste Feyenoord Nieuws ”De 19-jarige Zeefuik speelde hem uit, niet Ronaldo”

”De 19-jarige Zeefuik speelde hem uit, niet Ronaldo”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord is dit weekend vrij nadat de Rotterdammers donderdag in actie kwamen tegen Volendam. Wim Kieft komt in zijn column in De Telegraaf terug op het duel.

“De stemming bij Feyenoord is nogal bedrukt dezer dagen”, aldus Kieft. Volgens de oud-voetballer heeft dit te maken met zowel Feyenoord als PSV, waarvan laatstgenoemde nog geen duel verloren heeft. “Zoiets gaat doorwerken als je het seizoen ervoor kampioen bent geworden en ook twee geweldige Europese campagnes achter de rug hebt in de Conference League en Europa League.”

“Zoals altijd krijg je dan te maken met een veel hoger verwachtingspatroon”, vervolgt Kieft. “Dan worden gelijke spelen tegen Fortuna Sittard en Sparta als nederlagen ervaren. En word je bij een 1-1 ruststand tegen Volendam als nummer zeventien van de Eredivisie getrakteerd op een fluitconcert.”

Volgens de analist is de hosanna stemming inmiddels wel verdwenen. “Het draait minder. Gernot Trauner is op een voetstuk geplaatst, maar na zijn blessure geen schim van de verdediger van weleer. Ontluisterend om te zien hoe Volendammer Zeefuik hem het bos in stuurde. De 19-jarige Zeefuik speelde hem uit, niet Ronaldo.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert