Home Laatste Feyenoord Nieuws ”Zijn acties zijn of zeer fraai of mislukken echt volledig”

”Zijn acties zijn of zeer fraai of mislukken echt volledig”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Mikos Gouka is niet onder de indruk van het spel van Feyenoord, met name het spel van de buitenspelers kon hem niet bekoren.

“De jonge Gambiaan is pas net profvoetballer, werkt keihard, is vaak dreigend maar wisselt leuke momenten nog wel erg vaak af met knullig balverlies”, zegt Gouka. “Arne Slot kon zich deze maand wel vinden in de term ‘dobbelsteenvoetballer’ die analist Kenneth Perez op de rechterspits plakte. De Gambiaan gooit af en toe zes maar veel vaker één of twee. Met andere woorden: zijn acties zijn of zeer fraai of mislukken echt volledig. Een tussenweg is er nauwelijks.”

Ook op een andere buitenspeler was Gouka kritisch. “Aan de linkerkant kon de Kroaat Luka Ivanusec wederom totaal niet overtuigen. Net als spits Santiago Giménez overigens, die al vroeg in de wedstrijd een fraaie kans na aangeven Minteh op keeper Mio Backhaus had geschoten. Maar de Mexicaan heeft een bijzondere gave. Ook als hij nauwelijks op een goede actie te betrappen is geweest kan hij alsnog toeslaan”, besluit Gouka.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert