App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws ”Wat dat zegt? Dat mensen heel snel verwend zijn”

”Wat dat zegt? Dat mensen heel snel verwend zijn”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord wist gisteravond in de slotfase te winnen van Volendam, maar makkelijk ging het wederom niet. Martijn Krabbendam laat in Voetbal International zijn licht schijnen op de wedstrijd.

”Wat dat zegt? Dat mensen heel snel verwend zijn”, aldus Martijn Krabbendam. ”Feyenoord speelt een hele moeilijke wedstrijd tegen een hele moeilijke ploeg, omdat ze met zijn allen in de zestien staan. Ga dan maar in de kleine ruimte kansen creëren. Het scenario zag er wel goed uit, omdat Feyenoord snel op voorsprong kwam. Na die 1-1 gaan ze met zijn allen dat punt verdedigen, en dan moet je de mazzel hebben dat de bal een keer goed valt. Mensen hebben de afgelopen jaren Feyenoord geweldige wedstrijden zien spelen, ook nu deden de spelers echt weer hun best. Je mag fluiten hoor als supporter, want dat recht heb je natuurlijk. Alleen iets meer krediet hoort er wel bij natuurlijk.”

De wedstrijd verliep moeizaam. ”Ik dacht: die gaan nooit meer een goal maken, en op dat moment kopte Santiago Gimenez de 2-1 binnen. Ze hebben er hard voor moeten werken, maar uiteindelijk is het toch gelukt. Op de tribune zaten wat mensen: misschien moet hij eruit en Ueda erin. Slot zei: als je goals nodig hebt, laat ik mijn spits staan, dat klinkt natuurlijk logisch. Je gaat niet je topscorer eruit halen als je moet scoren. Hij speelde niet best, maar uiteindelijk staat hij er weer wel en doet hij het toch. Dan ben je gek gezegd toch Man of the Match.”

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert