Home Laatste Feyenoord Nieuws Voormalig spits Real Madrid adviseert Gimenez zo snel mogelijk te vertrekken

Voormalig spits Real Madrid adviseert Gimenez zo snel mogelijk te vertrekken

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Topspits Hugo Sánchez is van mening dat Santiago Gimenez zo snel mogelijk de volgende stap moet maken in zijn loopbaan.

”Santi heeft de capaciteit om te slagen. Als ik hem was, zou ik zo snel mogelijk een transfer maken naar een grote club,” aldus Sánchez tegenover ESPN . ”Als er een aanbod komt van een grote club, in de winter al. Er zijn geruchten en je moet maar zien wat daarvan waar is. Maar als er echt een aanbod komt, zou ik het heel mooi vinden als hij naar een grote club in Spanje zou gaan.”

Sánchez was in Nederland om Gimenez en Hirving Lozano te interviewen. ”Veel adviezen, veel adviezen”, reageert Gimenez op het interview met Sánchez. ”Ik denk dat we samen moeten gaan eten om nog meer dingen op te nemen. Dat was het eerste dat ik zei tegen hem. Ik zou graag samen gaan zitten en dan rustig luisteren.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws