App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Trauner: “Volendam verdedigde heel erg goed”

Trauner: “Volendam verdedigde heel erg goed”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink,

Feyenoord wist vanavond in de slotfase te winnen van FC Volendam. Na afloop verscheen aanvoerder Gernot Trauner voor de camera van ESPN.

“Volendam verdedigde heel erg goed”, zegt Gernot Trauner tegen ESPN. “Ze stonden erg laag op het veld en met negen man rond hun eigen strafschopgebied, dus het was moeilijk voor ons om kansen te creëren.”

Toch is er ook kritiek van de Oostenrijker. “Op te veel momenten gaven wij hen te makkelijk de bal. Ze speelden op de counter en ik denk dat ze één goede kans hebben gehad en die ging erin. Ze brachten ons in deze moeilijk situatie met ook slecht verdedigende acties van ons.”

“Uiteindelijk hebben karakter getoond en hebben we de hele tweede helft geknokt”, gaat Trauner verder. “We waren de hele tijd aan het aanvallen en uiteindelijk ging de bal erin.” Trauner werd zelf zeer gemakkelijk gepasseerd door Lequincio Zeefuik bij het doelpunt van Volendam. “Ik dacht dat hij naar binnen zou kruisen om te schieten, dus ik zette één stap naar links. Het was slecht verdedigd van mezelf, dit mag niet gebeuren. Uiteindelijk is het natuurlijk te makkelijk.”

De beslissing viel uiteindelijk pas in de slotfase. “We hebben genoeg spelers die kunnen scoren. Het had al eerder kunnen gebeuren, maar we bleven gaan en bleven geloven in onze kans. Het is geen schande dat we hem pas in de laatste minuut maken.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert