Home Laatste Feyenoord Nieuws Timber: ”Ik ben trots op het team en blij met de overwinning”

Timber: ”Ik ben trots op het team en blij met de overwinning”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Quinten Timber was vanavond wederom belangrijk voor zijn ploeg. De middenvelder nam de openingstreffer voor zijn rekening en is blij met de overwinning.

“In de wedstrijd ben je natuurlijk bezig om er nog eentje proberen te scoren, als hij dan binnenvalt lach je wel even. In het veld denk ik dat we er als team nog wel vertrouwen in hadden. We creëerden genoeg kansen. In het begin ging het elke keer net niet, maar uiteindelijk gaat het er dan om dat je veerkracht toont als team en dat hebben we gedaan. Dan valt hij uiteindelijk twee keer en dat is wel fijn.”

“We begonnen goed en we creëerden genoeg kansen”, vervolgt Timber. “Ze gingen er niet allemaal in, wat natuurlijk kan gebeuren. Dan krijg je hem ook nog tegen. Dat zat ook niet helemaal mee, want volgens mij zijn ze maar één keer voor de goal geweest. Dan gaat het erom dat je veerkracht toont, blijft pushen en vertrouwen blijft houden. Ik ben trots op het team en blij met de overwinning.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert