App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Slot: ”Daarom willen we ons nog één keer op Champions League-niveau bewijzen in een hele lastige uitwedstrijd tegen Celtic”

Slot: ”Daarom willen we ons nog één keer op Champions League-niveau bewijzen in een hele lastige uitwedstrijd tegen Celtic”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord zal woensdag de Champions League afsluiten met de wedstrijd tegen Celtic. Na afloop van de wedstrijd tegen Volendam geeft een verslaggever aan dat deze wedstrijd eigenlijk nergens meer om gaat, maar daar is Slot het niet mee eens.

“Het gaat wel degelijk ergens om, want we hebben vier goede wedstrijden in de Champions League gespeeld, en Feyenoord op een geweldige manier op de kaart gezet door echt voetbal te spelen waar heel veel Nederlanders van onder de indruk waren.”

“Tegen Atlético thuis was dat niet zo en daarom willen we ons nog één keer op Champions League-niveau bewijzen in een hele lastige uitwedstrijd tegen Celtic”, antwoordt de trainer van Feyenoord stellig. “En inderdaad, die 2,7 miljoen hebben een aantal mensen binnen Feyenoord mij al een aantal keer op gewezen. Maar ik vind het veel belangrijker dat we daar op een waardige manier afscheid nemen van de Champions League.”

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert