Home Laatste Feyenoord Nieuws ”Late goals maken is en blijft wél een specialiteit van het huis.”

”Late goals maken is en blijft wél een specialiteit van het huis.”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: MIscha Keemink

Feyenoord trok gisteren na een moeizame wedstrijd uiteindelijk toch de drie punten over de streep. In De Volkskrant geeft sportjournalist Bart Vlietstra aan de Rotterdammers steeds kwetsbaarder te vinden.

“Feyenoord verloor in de voorafgaande negen dagen van Atlético Madrid en PSV thuis. Allebei geen schande, zeker Atlético is op een goede dag gewoon Europese top. Maar de twee nederlagen kort achter elkaar op eigen terrein deden toch iets met het zelfbewustzijn, met het onverslaanbare aureool dat Feyenoord sinds het aantreden van Arne Slot in de zomer van 2021 over zich heen had gedrapeerd.”

Vlietstra gaat verder. “Het is tragisch voor de dappere spelers van Volendam dat Feyenoord in de laatste minuten demonstreert dat niet alle lessen van Slot vergeten zijn. Late goals maken is en blijft wél een specialiteit van het huis.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert