Home Laatste Feyenoord Nieuws “Ik vind het interessant om te zien hoe Slot met een mindere fase omgaat”

“Ik vind het interessant om te zien hoe Slot met een mindere fase omgaat”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord wist gisteren op het nippertje te winnen van FC Volendam en maakte wederom een stroeve indruk. Voetbaljournalist Bart Frouws ziet toch vooral lessen die Arne Slot uit deze periode kan trekken.

“Bij Feyenoord wordt altijd gezegd van wie de doelpunten dan maakt en wie er van de bank komt, zeker als je het vergelijkt met PSV. Maar daar zit eigenlijk niet zo gek veel verschil in. Als je kijkt naar goals en assists van wissels ligt dat niet ver uit elkaar. Feyenoord heeft in principe ook een bredere bank dan PSV.”

De voetbaljournalist denkt dat Slot zich beter ontwikkeld als hij vaker te maken krijgt met verlies. “Ik vind het interessant om te zien hoe Slot met een mindere fase omgaat. Het is altijd voor de wind gegaan bij hem. Bij Feyenoord sta je ook meer in the picturezeker als je ver komt in Europa en kampioen wordt. Als hij een transfer gaat maken komen er namelijk nog meer spotlights op hem te staan. Kijk maar naar wat Erik ten Hag te verduren krijgt. Voor zijn carrière is het lekker om ook aan een mindere fase te snuffelen.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws