Home Laatste Feyenoord Nieuws Gimenez: ‘We moeten hard blijven werken’

Gimenez: ‘We moeten hard blijven werken’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord won vanavond van FC Volendam, maar makkelijk ging het allerminst. Santiago Gimenez maakte zijn achttiende van het seizoen en verscheen na afloop voor de camera van ESPN.

”Geweldig gevoel, voor heel het team”, aldus de Mexicaan. ”We verdienden de overwinning. Na twee nederlagen was het vandaag het belangrijkste om te winnen. Dit moet ons vertrouwen geven voor de komende wedstrijden.” Javairô Dilrosun was de aangever op de 2-1. ”Ik wachtte op de voorzet van Javairô. Hij heeft altijd goede voorzetten.”

De spits is van mening dat vandaag moeizaam ging. ”Het was een hele lastige wedstrijd. Ik haat het wanneer de tegenstander met vijf verdedigers speelt, want als aanvaller kan je amper ruimte vinden. Je raakt gefrustreerd omdat je de bal niet krijgt. In dit soort wedstrijden moet je klaar zijn bij de kansen die je krijgt. Tijdens de eerste helft miste ik een grote kans. Dat kan gebeuren, maar het belangrijkste is wat je daarna doet. Je moet klaar zijn voor de volgende mogelijkheid.”

 ”Het kan een beetje mentaal zijn. Natuurlijk is het moeilijk om twee grote wedstrijden te verliezen. We weten dat we sterk zijn. Vorig jaar was het ongeveer dezelfde wedstrijd tegen FC Volendam. Nu scoren we twee goals op het einde, maar dit soort wedstrijden zijn heel moeilijk voor ons. We moeten hard blijven werken.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws