Home Laatste Feyenoord Nieuws DONE DEAL: Feyenoord en Hancko akkoord over contractverlenging tot 2028

DONE DEAL: Feyenoord en Hancko akkoord over contractverlenging tot 2028

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord en David Hancko zijn akkoord over een contractverlenging tot 2028. De 25-jarige verdediger zet binnenkort zijn handtekening onder het nieuwe contract.

‘Ik ben er elke keer weer trots op dat ik het shirt van Feyenoord draag en in een kolkende Kuip mag spelen voor een uitzinnig publiek, dus langer bijtekenen was een makkelijke beslissing,’ vertelt de verdediger. ‘Mijn eerste jaar bij Feyenoord was met het landskampioenschap al heel bijzonder, ik ben hier op mijn plek in Rotterdam en ik kijk uit naar wat de toekomst brengt. Ik ben ervan overtuigd dat er nog genoeg moois in het verschiet ligt. Daar wil ik natuurlijk onderdeel van uit blijven maken.’

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert