Home Laatste Feyenoord Nieuws ”Dan helpt het niet mee dat je twee keer verloren hebt”

”Dan helpt het niet mee dat je twee keer verloren hebt”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord wist gisteravond in de slotfase pas te winnen van FC Volendam. Na afloop stond Arne Slot ESPN te woord.

“Als je ziet dat mensen je een slecht gevoel aanpraten op basis van resultaat, dan mag ik nu een goed gevoel hebben”, begint de oefenmeester. “Maar als trainer kijk je ook naar de manier waarop we spelen en dat vond ik tegen zowel Atlético als PSV minder slecht dan het resultaat deed vermoeden. Maar vandaag was het gewoon een hele matige wedstrijd van ons.”

“Wat gaat er mis? Ik vraag me af of ze überhaupt wel meer dan één balcontact in onze zestien gehad hebben, maar dat ene moment maakt die spits een geweldige goal en wordt het 1-1. Dan helpt het niet mee dat je twee keer verloren hebt. “De tegenstander krijgt daar enorm veel energie van en kan met 9/10 man rondom de eigen zestien verdedigen. En dat wij het dan vervolgens, en dat is niks nieuws, heel erg moeilijk vinden om door het midden tot kansen te komen.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert