Home Laatste Feyenoord Nieuws ”Berghuis heeft geen spijt van zijn overstap naar Amsterdam, wel dat hij nooit met Arne Slot heeft gewerkt”

”Berghuis heeft geen spijt van zijn overstap naar Amsterdam, wel dat hij nooit met Arne Slot heeft gewerkt”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Steven Berghuis stapte in de zomer van 2021 over van Feyenoord naar Ajax en volgens Sjoerd Mossou zegt die pikante overstap iets over de middenvelder.

“Ik vond het wel getuigen van lef en dapperheid”, begint Mossou. “Dat je dat in deze tijd van opgefokt gedoe gewoon durft. Ik weet dat ze dat in Rotterdam allemaal verschrikkelijk vonden en dat ze hem zien als een judas en wegloper, maar je hebt wel ballen als je dat doet. Toch?”

“En dan is het mooi tragisch dat het dan vervolgens helemaal verkeerd uitpakt”, gaat Mossou verder. “Ik geloof niet dat Berghuis ooit spijt heeft gehad van zijn overstap naar Amsterdam, wel dat hij nooit met Arne Slot heeft gewerkt. Ik ben blij dat we in de eredivisie nog zulke spelers als Berghuis hebben.”

De journalist ziet dat Berghuis zijn vorm weer begint terug te vinden. “Hij is een speler met een mooie, soms wat trage stijl die doet denken aan de jaren negentig, maar ik kijk altijd graag naar hem. Hij legt de lat ook altijd hoog voor ons journalisten, maar ook voor trainers en medespelers. Als ik dan een kritische noot mag maken, dan kan hij wel eens kortsluiting hebben.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert