Home Laatste Feyenoord Nieuws ”Alleen werk ik niet bij een club waarbij datgene wat je wilt ook altijd realiseerbaar is”

”Alleen werk ik niet bij een club waarbij datgene wat je wilt ook altijd realiseerbaar is”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord zal na de winterstop Ayase Ueda, Ramiz Zerrouki, Yankuba Minteh en Alireza Jahanbakhsh een tijdje moeten missen vanwege de Africa Cup en de Asia Cup. Arne Slot zal daarom volgende week in gesprek gaan met Dennis te Kloese om zijn transferwensen te bespreken.

”Ik denk dat het wel vrij helder is wat je wilt”, vertelt Slot. ”Alleen werk ik niet bij een club waarbij datgene wat je wilt ook altijd realiseerbaar is. Als datgene wat je wilt misschien wel onbetaalbaar is, heeft het weinig zin om spelers aan te trekken. Daar zal dus met name naar gekeken moeten worden. We kunnen echt wel weer een speler erbij halen die bij ons kan meespelen. Maar of dat nu zo zinvol is als je een maand lang spelers mist, kun je je afvragen.”

 ”Het zal een overleg zijn, volgens mij heb ik dinsdagavond met Dennis afgesproken. Voor zover we de afgelopen week ook al met elkaar hebben gezeten. Om dan eens te kijken wat mijn ideeën zijn en zijn ideeën en wat dan ook mogelijk is. Want spelers halen die mee kunnen spelen, dat is in de winterstop vast ook wel mogelijk. De vraag is of je daar behoefte aan hebt of dat je aan iets anders behoefte hebt.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert